Speciale Gelegenheden

Trouwen
Gala
Uitvaart

Trouwen

Op de dag van je leven, wil je natuurlijk ook het trouwpak van je leven.
Dat pak moet perfect bij jou en bij de kleding van je aanstaande echtgenote of echtgenoot passen. Natuurlijk vind je bij ons ook een overhemd met de juiste match en een das, riem en schoenen voor de finishing touch.

De vakmensen in ons eigen atelier zorgen ervoor dat jouw trouwkleding als gegoten zit en dat je, samen met je bruid of bruidegom, die dag alleen maar hoeft te stralen van geluk.

Onze collectie trouwpakken is dusdanig opgebouwd dat je er, bijvoorbeeld in combinatie met een casual overhemd of broek, ook na je bruiloft nog veel plezier aan kunt beleven.


Gala

Een gala (of gala-avond) is vaak een deftig feest waar de gasten ook graag ‘in gala’ verschijnen. Hoewel de oorspronkelijke dresscode voor een galabal ‘white tie’ is waarbij de heren een rokkostuum (met slipjas) droegen, staat gala vandaag de dag veel meer voor het dragen van een mooie en stijlvolle smoking met bijpassend overhemd, das of strik.
Wij hebben een mooie collectie en adviseren u graag persoonlijk over hoe u op het feest passend en stijlvol acte de presence kunt geven.


Uitvaart

Ook voor een gepast en respectvol afscheid van een dierbare overledene, hebben wij stijlvolle pakken in onze collectie die passen bij de betreffende gelegenheid.